Quick-Step Floors opnieuw met heel wat kopmannen, maar zonder winnaar Dwars door Vlaanderen naar E3 Harelbeke
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 5 reacties

Winnaar Dwars door Vlaanderen Yves Lampaert vergezelt Tom Boonen niet in E3 Prijs

Quick-Step Floors opnieuw met heel wat kopmannen, maar zonder winnaar Dwars door Vlaanderen naar E3 Harelbeke

Na de triomf van woensdag in Dwars door Vlaanderen heeft Quick-Step Floors de selectie bekendgemaakt voor de E3 Prijs Harelbeke van morgen. In die selectie is er plaats voor Tom Boonen, maar niet voor Yves Lampaert.

Lampaert mocht woensdag nog triomferen in Waregem, maar zal er niet bij zijn in de E3 Harelbeke. Wie er uiteraard wél zal bij zijn, is vijfvoudig winnaar Tom Boonen, die voor de 13e en tevens laatste keer de E3 Prijs zal betwisten. Hij krijgt in zijn ploeg de steun van heel wat mooie namen.

Philippe Gilbert bewees na zijn tweede plek in Dwars door Vlaanderen in uitstekende doen te zijn. Maar ook Zdenek Stybar, Niki Terpstra en Matteo Trentin eindigden alledrie al eens op het podium in Harelbeke en etaleerden hun goede benen al de laatste dagen en weken. Troeven genoeg dus om uit te spelen bij de formatie van Patrick Lefevere.

De selectie van Quick-Step Floors voor de E3 Prijs: Jack Bauer, Tom Boonen, Philippe Gilbert, Iljo Keisse, Zdenek Stybar, Niki Terpstra, Matteo Trentin en Julien Vermote

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties