'Tom says Thanks' lokt heel wat indrukwekkende namen en voormalige wereldkampioenen naar Mol

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 7 reacties
'Tom says Thanks' lokt heel wat indrukwekkende namen en voormalige wereldkampioenen naar Mol

Op zondag 9 april rijdt Tom Boonen met Parijs-Roubaix zijn laatste afscheidskoers, maar drie weken later zal hij zijn échte laatste koers rijden in zijn Mol. Op 29 april staat 'Tom say Thanks' op het programma.

Tom Boonen zal op die zaterdag nog een allerlaatste keer de strijd aangaan met zijn concurrenten van vroeger en nu. Heel wat indrukwekkende namen hebben hun deelname al bevestigd voor de wedstrijd aan het Zilvermeer. Zo komt met Michal Kwiatkowski, Peter Sagan en Julian Alaphilippe de complete top drie van MIlaan-Sanremo naar Mol.

Maar ook ex-wereldkampioenen (met een indrukwekkend palmares) Oscar Freire, Paolo Bettini en Mario Cipollini zullen van de partij zijn op 29 april. Bovendien is er ook nog goed nieuws voor de fans die er niet bij kunnen zijn. De wedstrijd zal integraal uitgezonden worden op VTM. De laatste koers van Boonen zal op gang gefloten worden omstreeks 17.20 uur.

De (ex-)renners die al bevestigd hebben: Peter Sagan, Michal Kwiatkowski, Julian Alaphilippe, Filippo Pozzato, Alessandro Ballan, Mathew Hayman, Oscar Freire, Paolo Bettini, Mario Cipollini, Erik Zabel, Yves Lampaert en Philippe Gilbert.

Weldra zullen de namen van nog heel wat (ex-)renners bekendgemaakt worden...

Zowel Sagan (l), Kwiatkowski als Alaphilippe (r) komen naar Mol
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties