Bij Quick-Step Floors zijn ze geen fan: "Gent-Wevelgem heeft die Plugstreets niet nodig"
Redactie
| 10 reacties

Ploegleider Wilfried Peeters niet te spreken over Plugstreets in Gent-Wevelgem

Bij Quick-Step Floors zijn ze geen fan: "Gent-Wevelgem heeft die Plugstreets niet nodig"

Patrick Lefevere liet zich al erg kritisch uit over de Plugstreets in Gent-Wevelgem, maar ook zijn ploegleider Wilfried Peeters is er niet over te spreken. "De koers is op zich al nerveus genoeg."

Peeters is alvast geen fan van de Plugstreets. "Er is dit jaar de nieuwigheid van de Plugstreets", opent Peeters. "Drie zones met onverharde wegen, die zich situeren op 60 kilometer van de eindmeet en met nog twee hellingen voor de boeg, waaronder de scherprechter Kemmelberg. Eigenlijk vind ik die Plugstreets overbodig. De koers is op zich al nerveus genoeg."

"In aanloop naar die dingen zal de spanning alleen maar onnodig toenemen. Gent-Wevelgem heeft die Plugstreets niet nodig. De wedstrijd heeft de Moeren en de Kemmelberg. Dat typeert deze koers", aldus de ploegleider bij HNB. Quick-Step Floors kan in een sprint mikken op Tom Boonen en de Colombiaan Fernando Gaviria.

Laatste 14 dagen

"Tom Boonen begint aan zijn laatste veertien dagen bij ons. Deze Gent-Wevelgem is samen met de Ronde van Vlaanderen van volgende week en Parijs-Roubaix één van de laatste klassiekers die hij rijdt. En hij wil er vol voor gaan. Fernando Gaviria is er ook bij. Vorig jaar eindigde hij als zesde, waarmee hij toonde klaar te zijn voor dergelijk werk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

05/12/2020 Cyclocross Boom
06/12/2020 Dendermonde
13/12/2020 GP Zonhoven
19/12/2020 Cyclocross Asper-Gavere
20/12/2020 Namen

Nieuwste reacties