Terpstra verdedigt zich na kritiek Sagan: "Niet aan mij om gaatje te dichten"
Redactie
| 52 reacties
Terpstra verdedigt zich na kritiek Sagan: "Niet aan mij om gaatje te dichten"

Niki Terpstra deed bij heel wat mensen de wenkbrauwen fronsen toen hij niet meteen samen met Sagan het gaatje dichtte op leiders Van Avermaet en Keukeleire. Terpstra vond dat het aan de Slovaak was om het gat te dichten.

Terpstra wilde nog even rekenen met enkele ploegmaats achter hem. "HIj is wereldkampioen. Volgens mij hebben wij Boonen en Gaviria daarachter, die allebei behoorlijk kunnen aankomen", opent Terpstra bij Sporza. "Dan is het niet aan mij om dat gaatje te dichten. Als hij wil bluffen, ik kan ook heel goed bluffen."

De renner van Quick-Step Floors draaide dan ook niet echt mee. "Dat heb ik wel gedaan" gaat Terpstra in de verdediging. "Ik draaide mee, ook al beulde ik niet op kop. Toen dat gaatje kwam, dan hebben we te lang gewacht. We hebben even ruzie gemaakt en daarna hadden we door dat we beter konden samenwerken. Dat hebben we gedaan, al zat die van Giant-Alpecin de hele tijd te linken. Typisch die ploeg."

"Ik heb geaarzeld en Sagan ook. Zo hebben we ons in het verlies gereden"

"Het was even aarzelen. Ik heb geaarzeld en Sagan ook. Zo hebben we ons in het verlies gereden", beseft Terpstra. "Natuurlijk is dit een gemiste kans. Ik baal ook wel. De ploeg was weer sterk. We zijn goed. We hebben vandaag het spelletje gespeeld en nipt verloren. We hebben het al goed gedaan en er komen nog enkele mooie koersen", besluit de Nederlander.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties