Jasper Stuyven daalt in rangorde bij Trek-Segafredo, Leuvenaar reageert gepikeerd

Redactie
| 22 reacties
Jasper Stuyven daalt in rangorde bij Trek-Segafredo, Leuvenaar reageert gepikeerd

Bij Trek-Segafredo zal zondag John Degenkolb als enige kopman worden uitgespeeld. Geen beschermde rol, of toch niet volledig, voor onze landgenoot Jasper Stuyven dus.

"Het draait niet zoals het moet, maar ik weet niet wat de oorzaak is", opent Stuyven in HNB. "Ik ben blijkbaar geen kopman meer. Ik stel dat ook vast, al is het me nog niet met zoveel woorden gezegd. Nu goed, de voorbije weken presteer ik niet echt zoals ik moet of wil presteren en blijkbaar word je daar dan op afgerekend."

Het is vooral de ontgoocheling die overheerst na zulke 'zware' uitspraken. "Ik had gewoon graag betere resultaten gereden. Ik onderga de koers een beetje. Tot Sanremo liep het goed, kon ik zelf mijn stempel drukken. Maar nu onderga ik de koers en dat is een beetje frustrerend. Mijn trainer weet ook niet wat er aan de hand is", aldus de 24-jarige renner.

'Geen houvast'

Zondag hoopt Stuyven alvast op goede benen. "Ik heb niet veel kunnen klaarspelen de voorbije weken. Ik heb geen houvast, dus ik weet niet hoe het zondag zal zijn. Misschien kan ik redelijk goed zijn in Roubaix omdat het een wedstrijd is die me ligt. Maar ik zie mezelf niet echt meedoen voor de zege, dat zou wel heel straf zijn", is hij eerlijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties