Wanty-Groupe Gobert trekt opnieuw met de nodige ambitie naar start van Ardennenluik

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Wanty-Groupe Gobert trekt opnieuw met de nodige ambitie naar start van Ardennenluik
Foto: © photonews

Vorig jaar was de Brabantse Pijl de renners van Wanty-Groupe Gobert goed gezind. Enrico Gasparotto, die intussen naar Bahrein-Merida verkaste, werd er tweede en won enkele dagen later de Amstel Gold Race.

Maar er zijn blessurezorgen bij de ploeg van Hilaire Van der Schueren. "We moeten de blessures en valpartijen van Parijs-Roubaix evalueren en kijken tot wat onze jongens in staat zijn", aldus de ploegleider. We hebben jongens als Pasqualon en Antonini die out zijn door blessure of ziekte."

Toch staat de ploeg met de nodige ambitie aan de start van het Ardennenluik. "Ik verwacht me aan een mooie collectieve prestatie in de Brabantse Pijl. We kunnen rekenen op Baugnies en Meurisse, die erg goed bezig is. We moeten kijken tot wat onze Nieuw-Zeelander Dion Smith in staat is in deze wedstrijden."

Van Keirsbulck

En tot slot is er natuurlijk nog Guillaume Van Keirsbulck, dit seizoen nog de beste in de GP Le Samyin. "Guillaume Van Keirsbulck zal beschermd worden door Wesley Kreder vanaf het begin van de wedstrijd. Ik verwacht hem in de finale", besluit Van der Schueren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties