Sweeck en Bosmans met ERA-Circus op stage in Mallorca: "Komst van Wietse enorme opsteker"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Sweeck en Bosmans met ERA-Circus op stage in Mallorca: "Komst van Wietse enorme opsteker"
Foto: © SC

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De renners van ERA-Circus zijn momenteel op stage in Mallorca om het nieuwe veldritseizoen voor te bereiden. Een opvallende nieuwkomer bij de ploeg is Wietse Bosmans. Volgens ploegleider Stefaan Sweeck zit de sfeer méér dan goed.

"Iedereen is met een goeie basis op stage vertrokken en dat maakt het aangenaam om te werken", opent ploegleider Sweeck bij de ploeg. "Alles loopt vlekkeloos en de schema’s die Marc Herremans heeft opgesteld worden tot in de puntjes gevolgd. Enkel Yorben is enkele dagen ziek geweest, maar hij traint alweer mee."

"Ook de sfeer is super. Zowel onder de renners als onder de begeleiding", vervolgt de vader van Laurens, Diether en Hendrik. Een opvallende nieuwkomer in het gezelschap bij ERA-Circus is uiteraard Wietse Bosmans. De crosser, die de afgelopen jaren niet van pech gespaard bleef, maakte de overstap van Beobank-Corendon.

Extra kwaliteitsinjectie

"De komst van Wietse is een grote opsteker voor de ploeg", aldus Sweeck. "Hij zorgt voor een extra kwaliteitsinjectie. En dat was nodig. De kloof achter Laurens was vorig seizoen te groot. Wietse kan die dichten. Samen met Diether, die hier op stage een hoog niveau haalt", besluit Sweeck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties