Hammer Series geen voltreffer voor Quick-Step: "Een serieuze streep door de rekening"

Redactie
| 2 reacties
Hammer Series geen voltreffer voor Quick-Step: "Een serieuze streep door de rekening"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Quick-Step Floors werd vooraf bekeken als één van de grote favorieten op eindwinst in de Hammer Series. Maar de ploeg van Patrick Lefevere hangt momenteel op een tiende plek en kan zo niet meer meedoen voor de eindoverwinning.

De ploeg rekende zaterdag op de Colombiaanse sprinter Gaviria, maar die kwam niet meer terug vooraan aansluiten. "Fernando Gaviria zat in de derde ronde gevangen achter een val", opent ploegleider Tom Steels. "Er wordt waanzinnig hard gereden hier, dus Fernando is niet meer vooraan geraakt. Een serieuze streep door de rekening."

Jonge ploeg in Hammer Chase

In de afsluitende ploegentijdrit, de Hammer Chase, doet Quick-Step Floors beroep op een vrij jongee selectie met Rémy Cavagna, Yves Lampaert, Dries Devenyns, Gianluca Brambilla en Maximilian Schachman. "Een interessante test voor onze jonge gasten", aldus de ploegleider in HNB.

"Iemand als Cavagna is supersterk, maar technisch is er nog werk aan. Voor de eindzege in de Hammer Series komen we niet meer in aanmerking, maar we kunnen wel de snelste tijd op zich proberen te halen. BMC start achter ons, dus dat wordt sowieso een interessant duel", besluit Steels.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties