Chris Froome reageert wel héél erg rustig na tegenvallende tijdrit in Dauphiné
Redactie
| 1 reacties

Chris Froome blijft opvallend kalm na tegenvallende tijdrit in Dauphiné

Chris Froome reageert wel héél erg rustig na tegenvallende tijdrit in Dauphiné

Chris Froome heeft in de tijdrit van woensdag geen bijzonder goeie indruk achtergelaten op zijn grootste rivalen. Zelf bleef de kopman van Team Sky vrij rustig na zijn toch wel tegenvallende prestatie.

"Dit was niet mijn beste prestatie ooit", zei Froome na de tijdrit. "Het was zwaar, en de uitslag toont vooral aan hoe groot de vorm is van mijn andere Tour de France-rivalen zoals Richie Porte, een indrukwekkende Valverde en ook Alberto Contador. Nu goed, ik had vooraf al aangekaart dat het deelnemersveld hier van hoog niveau was en dit werd vandaag nog eens bewezen."

De Brit beseft als geen ander dat hij nog veel werk heeft. "Ik heb nog werk op de plank, maar na de Dauphiné volgen nog drie weken tot de Tour de France. Ik weet wat me te doen staat en moet met het oog op het tijdrijden nog wat dingen verbeteren", citeert HNB Froome.

De Tour

Froome maakt zich dus zeker nog geen zorgen met het oog op de Tour-start van 1 juli. "Ik heb goed getraind de voorbije weken, heb gedaan wat ik moest doen en ik herhaal ik kwam naar de Dauphine om te zien hoe ver ik stond met mijn conditie. Er komen ook nog drie zware dagen door de bergen aan, we zien wel wat er nog gebeurt", besluit Froome.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties