Voormalig beloftenwereldkampioen Eli Iserbyt debuteert ijzersterk in Slovakije en is ambitieus: "Iets proberen voor witte trui"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 6 reacties

Eli Iserbyt tevreden met 11e plek in proloog Ronde van Slovakije

Voormalig beloftenwereldkampioen Eli Iserbyt debuteert ijzersterk in Slovakije en is ambitieus: "Iets proberen voor witte trui"

Zes renners van Marlux-Napoleon Games zijn momenteel aan de slag in de Ronde van Slovakije. In de proloog van woensdag verraste de jonge Eli Iserbyt toch wel met een knappe elfde plek.

De overwinning in de proloog was voor de Sloveen Jan Tratnik. Eli Iserbyt was de beste renner van Marlux-Napoleon Games. Hij eindigde als 11e op 21" van de dagwinnaar na de proloog van 3,7 kilometer lang.

Zelf was Iserbyt al bij al tevreden over het begin van de Ronde van Slovakije. "Aan het eind van de proloog ging het redelijk bergop: dat lag ons allemaal", opent Iserbyt bij zijn team. "Het ging goed voor ons allen. Het was een kwestie van nog iets over te houden voor die hellende laatste kilometer en daarin vol te gaan."

Witte trui

De voormalige wereldkampioen bij de beloften in het veld heeft nog ambitie in Slovakije. "Morgen (vandaag) wacht een pittige dag van 212 kilometer met heel veel hoogtemeters. Ik ga er iets proberen voor de witte trui, want ik volg nu op amper twee seconden van de beste jongere", klinkt het ambitieus.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

03/10/2020 - 25/10/2020 Giro
20/10/2020 - 08/11/2020 Vuelta
24/10/2020 Cyclocross Ruddervoorde
25/10/2020 Parijs-Roubaix
31/10/2020 Ronde van Lombardije

Nieuwste reacties