Sanne Cant duidt haar grootste concurrentes aan voor WK in Valkenburg

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 8 reacties
Sanne Cant duidt haar grootste concurrentes aan voor WK in Valkenburg
Foto: © photonews

Sanne Cant is de topfavoriete bij uitstek voor een tweede opeenvolgende wereldtitel. In Valkenburg hoopt ze opnieuw de regenboogtrui te veroveren. "Ik ben klaar voor de strijd", klinkt het.

Cant heeft het parcours in Nederlands Limburg al verkend. "Wat ik geleerd heb? Op zich weinig nieuws, maar het is echt wel heel glad en technisch", opent de uittredende wereldkampioene bij haar team. "Zeker in die lange afdaling zal het zaak zijn om de goeie lijn te kiezen. Ik ben in ieder geval klaar voor de strijd."

In de GP Adrie van der Poel tankte Cant nog genoeg vertrouwen. "De zege in Hoogerheide was goed voor een laatste boost van het vertrouwen, maar het WK wordt een totaal andere wedstrijd", weet Cant.

Concurrentie

Cant wil graag een nieuwe wereldtitel, maar de druk is groot. "Vorig jaar had ik niets te verliezen, dit jaar wel. En ik wil mijn trui nog niet afgeven. Ik ga uiteraard voluit voor winst. Wie mijn grootste concurrente wordt? Dan kijk ik toch naar Compton en in tweede instantie naar Lechner en Ferrand-Prevot", besluit ze.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties