Marlux-Bingoal heeft nog voor einde van seizoen record verpulverd: "Verder gaan op dit elan"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 3 reacties

Marlux-Bingoal heeft nu al seizoensrecord beet met 32 podiumplaatsen in televisiecrossen

Marlux-Bingoal heeft nog voor einde van seizoen record verpulverd: "Verder gaan op dit elan"
Foto: © photonews

Het veldritseizoen is aan de laatste weken bezig, maar toch hebben ze bij Marlux-Bingoal nu al een seizoensrecord beet met 32 podiumplaatsen in televisiecrossen. Jurgen Mettepenningen is dan ook een tevreden teammanager.

Tot enkele weken geleden was het record van de ploeg van Mettepenningen nog 26 keer op het podium in een televisiecross. Dat gebeurde in het seizoen 2011-2012, met Kevin Pauwels als absolute uitblinker. Maar ondertussen zit de ploeg dit seizoen al aan 32 podiumplaatsen in tv-corssen. Bovendien zijn er nog 6 crossen te gaan. 

Hoog rendement voor sponsors

"In de schaduw van Mathieu van der Poel zijn wij aan een heel sterk seizoen bezig", aldus Mettepenningen op de website van de ploeg. "Het rendement voor onze sponsors is hoog dit seizoen. Met de reeds behaalde 32 podiumplaatsen in tv-crossen zijn zij eveneens de winnaars van het seizoen."

"In de eerste plaats met grote dank aan Michael Vanthourenhout (11x podium) en Denise Betsema (10x podium), maar ook aan Laura Verdonschot en de andere renners. En mede met dank aan het succes van het vrouwenveldrijden, want daardoor komt er een heel stuk tv-visibiliteit voor onze sponsors bij", klinkt het. 

Nog honger

Al is de honger ondanks het record nog groot bij de teammanager van Marlux-Bingoal. "Laten we verder gaan op dit elan. We kijken ernaar uit om dit record de komende drie weekends nog verder aan te scherpen. Ik verwacht trouwens dat dit record de komende jaren gewoon opnieuw zal verbroken worden."

"Michael Vanthourenhout en Eli Iserbyt hebben nog groeimarge, terwijl Denise Betsema en Laura Verdonschot de komende jaren ook nog sterker voor de dag zullen komen. Ik ben ervan overtuigd dat Marlux-Bingoal de toekomst in huis heeft, ook al omdat de betere jeugdrenners reeds deel uitmaken van onze wielerpiramide", besluit Mettepenningen. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

22/09/2019 Trek CX Cup
29/09/2019 WK Yorkshire
05/10/2019 Berencross
06/10/2019 GP Neerpelt
12/10/2019 Ronde van Lombardije

Nieuwste reacties