Opsteker van formaat voor Kopecky: "Goed voor vertrouwen in vooruitzicht van het wereldkampioenschap"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 1 reacties

Lotte Kopecky deed met zege in Valencia vertrouwen op

Opsteker van formaat voor Kopecky: "Goed voor vertrouwen in vooruitzicht van het wereldkampioenschap"
Foto: © photonews

Het heeft misschien wel even pijn gedaan, maar de beloning was het ongetwijfeld waard. Eerste wedstrijd op de weg en het werd meteen een eerste zege voor Lotte Kopecky in de Ronde van Valencia. Daarmee krikt ze het vertrouwen op voor dat grote doel waar ze mee in haar hoofd zit.

De Ronde van Valencia draaide uit op een massasprint en zoiets kan Kopecky wel natuurlijk. "Ik had van bij het begin van de wedstrijd een goed gevoel", zegt ze in Het Nieuwsblad. "Daarom vroeg ik mijn ploeggenoten om mij in de laatste drie, vier kilometer veilig vooraan in het pak te houden."

Mijn ploegmaten deden hun werk perfect 

En zo geschiedde. "Mijn ploegmaten deden hun werk perfect en ik ben blij dat ik het kon afmaken." Deze opsteker op de weg moet zich straks vertalen in nog meer successen op de baan. "Deze zege is goed voor het vertrouwen in het vooruitzicht van het wereldkampioenschap op de piste."

Als specialiste heeft Kopecky uiteraard volop haar zinnen gezet op het WK baanwielrennen. Dat vindt plaats in het Nederlandse Apeldoorn en gaat door van 27 februari tot en met 3 maart.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

22/09/2019 Trek CX Cup
29/09/2019 WK Yorkshire
05/10/2019 Berencross
06/10/2019 GP Neerpelt
12/10/2019 Ronde van Lombardije

Nieuwste reacties