Transfer naar Team Ineos? Victor Campenaerts reageert duidelijk

Redactie
| 0 reacties
Transfer naar Team Ineos? Victor Campenaerts reageert duidelijk
Foto: © photonews

Opvallend nieuws op woensdagochtend: Victor Campenaerts zou op de radar staan van Team Ineos, het voormalige Sky. De werelduurrecordhouder heeft echter geen weet van die interesse.

Campenaerts, einde contract na dit seizoen, wordt in verband gebracht met Team Ineos. Teammanager Dave Brailsford zou niet weigerachtig staan tegenover de komst van de Europese kampioen tijdrijden. 

Maar volgens Campenaerts moet dat gerucht wel met een korreltje zout genomen worden. "Het is leuk als mensen een boontje voor je hebben, maar voor meer informatie moet je bij de auteur zijn", reageerde Campenaerts bij Sporza. "Het is eerder uit de lucht gegrepen. Als ze interesse hebben, dan is dat zeer interessant. Maar ik ben er nu niet op gefocust. Ik ben bezig met deze wedstrijd."

"De vrijheid in mijn huidige ploeg is zeer belangrijk voor mij"

Al is de werelduurrecordhouder natuurlijk wel einde contract na dit seizoen. "Ik denk dat het einde van de Tour wel zowat het laatste moment is om iets te weten."

De vraag rest dan nog: zou Campenaerts voor Ineos willen rijden? "Uiteraard wil je weten hoe hun wetenschappelijke begeleiding is en welke stappen ze voor staan op de rest van de wieler- en sportwereld. Maar ik denk dat de vrijheid in mijn huidige ploeg zeer belangrijk is voor mij. Daar ben ik hen heel dankbaar voor."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties