Hattrick voor Jumbo-Visma is een feit: "Bevestiging dat we op goede weg zitten richting Tour"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 1 reacties
Hattrick voor Jumbo-Visma is een feit: "Bevestiging dat we op goede weg zitten richting Tour"
Foto: © photonews

Dylan Groenewegen heeft zijn hattrick beet in de Vierdaagse van Duinkerke. Dankzij die derde ritzege op zij is de Nederlander van Jumbo-Visma nog wat steviger leider in het algemene klassement.

Ploegmaats Tony Martin, Amund Grohndal Jansen en Mike Teunissen loodsten de Amsterdammer op weergaloze wijze naar zijn achtste seizoenszege. "Vandaag ging de lead-out perfect", vertelde Groenewegen. "De ploeg heeft goed werk geleverd en hield de hele dag de controle. We namen het initiatief in de laatste anderhalve kilometer."

"De kasseien waren nog wel gevaarlijk en het was nog wel lastig met al die bochten. Amund en Mike trokken de sprint perfect aan, waarna ik hem doortrok. Het was een lange lead-out, maar ik ben blij dat ik het werk van de ploeg heb kunnen afronden."

Voor Groenewegen staat alles in het teken op zijn voorbereiding voor de Ronde van Frankrijk. "Het was een mooie sprint. Ik voelde dat het goed zat. Het is een mooie bevestiging dat we op de goede weg zijn richting de Tour", besluit de spurtbom. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties