Boezemvriend van Wout Van Aert gaat (op de weg) aan de slag bij team van Mathieu van der Poel
Redactie
| 5 reacties

Tim Merlier gaat op de weg aan de slag bij Corendon-Circus

Boezemvriend van Wout Van Aert gaat (op de weg) aan de slag bij team van Mathieu van der Poel
Foto: © photonews

Veldrijder Tim Merlier zal de rest van zijn zomercampagne op de weg afwerken bij Corendon-Circus, de ploeg van Mathieu van der Poel. Dat werd dinsdag bekendgemaakt.

Merlier, boezemvriend van Wout Van Aert, gaat de komende weken dus aan de zijde van Mathieu van der Poel rijden. "Ik ben uiteraard erg tevreden dat ik de komende maanden aan de slag kan bij een prestigieus team als Corendon-Circus", klinkt het. "De voorbije weken moest ik mij door omstandigheden beperken tot wedstrijden in het kermiscircuit. De opluchting is groot dat ik nu opnieuw kan meespelen op UCI-niveau." 

Al staat alles vooral in het teken van het veldritseizoen bij de 26-jarige Tim Merlier. "Anderzijds krijg ik nu ook de ideale kans om mij degelijk voor te bereiden op aankomend veldritseizoen. Het wordt een belangrijke winter, zeker na mijn kwakkelseizoen vorig jaar. Ik wil opnieuw de aansluiting maken bij de renners net achter Van der Poel en Van Aert." 

Benoist als stagiair

De 19-jarige Fransman Antoine Benoist gaat vanaf 1 augustus dan weer als stagiair aan de slag bij Corendon-Circus. "Uiteraard ben ik erg blij met deze stap naar de profwereld. Het is voor mij een absolute eer om de trui van Corendon-Circus te mogen dragen. Ik zal er dan ook alles aandoen om deze kans met beide handen te grijpen", zegt Benoist op de website van het team. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties