Deceuninck-Quick.Step rekent op Evenepoel en Nederlander, opnieuw goed nieuws voor Iljo Keisse
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 3 reacties

Deceuninck-Quick.Step met Jakobsen en Evenepoel naar Baloise Belgium Tour

Deceuninck-Quick.Step rekent op Evenepoel en Nederlander, opnieuw goed nieuws voor Iljo Keisse
Foto: © photonews

Bij Deceuninck-Quick.Step hebben ze de selectie rond voor de Baloise Belgium Tour, die woensdag van start gaat. De ploeg van Patrick Lefevere heeft meerdere troeven om uit te spelen, maar het wordt vooral uitkijken naar de prestatie van Remco Evenepoel en Fabio Jakobsen.

De snelle benen van Jakobsen moeten voor een sprintzege zorgen. "De focus ligt op een ritzege en een goed klassement", vertelt ploegleider Klaas Lodewyck. "Met Fabio hebben we een snelle man voor de sprints, dus we zullen hem die twee dagen zeker ondersteunen."

Evenepoel maakte dan weer indruk in de Hammer Series, door in de Hammer Climb iedereen het nakijken te geven. Hij wordt een belangrijke man voor de strijd om de leiderstrui.  "Voor het algemene klassement kunnen we op de mannen van de Giro (Capecchi en Serry, red.) en Remco vertrouwen, die zijn vorm in de laatste wedstrijden bewezen heeft."

Comeback Keisse

"Hopelijk hebben we na vijf dagen dus een mooi resultaat in het klassement beet", aldus Lodewyck nog. Naast Serry en Evenepoel komt er met Iljo Keisse nog een derde Belg aan de start. Hij maakt zijn comeback na zijn pijnlijke val en gebroken elleboog in Parijs-Roubaix. 

De selectie van Deceuninck-Quick.Step voor de Baloise Belgium Tour: Eros Capecchi, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Iljo Keisse, Davide Martinelli, Fabio Sabatini en Pieter Serry 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

22/09/2019 Trek CX Cup
29/09/2019 WK Yorkshire
05/10/2019 Berencross
06/10/2019 GP Neerpelt
12/10/2019 Ronde van Lombardije

Nieuwste reacties