Sam Bennett spreekt Patrick Lefevere tegen
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Vertrek Bennett bij Bora-Hansgrohe nog altijd mogelijk

Sam Bennett spreekt Patrick Lefevere tegen
Foto: © photonews

Zijn ritzege in de Dauphiné is al de zevende etappe die hij in 2019 wist te winnen: Sam Bennett is bezig aan het jaar van zijn doorbraak. Waar zijn toekomst ligt, is dan weer veel minder duidelijk. In tegenstelling tot wat Patrick Lefevere eerder over de sprinter beweerde.

Bennett werd gelinkt aan een mogelijke overstap naar Deceuninck-Quick.Step. Lefevere reageerde hierop dat de Ier zijn contract bij Bora-Hansgrohe al verlengd heeft, maar dat blijkt niet het geval te zijn. Bennett is nog steeds enkele aanbiedingen grondig aan het overwegen, zo meldt Het Nieuwsblad.

Zijn succes in 2019 heeft bij de renner immers ook de ogen doen open gaan. Hij is ervan overtuigd dat zijn beste jaren eraan komen en dan ook alle kansen moet krijgen. Bennett wil niet geblokkeerd worden door een andere sprinter binnen het eigen team.

BESLISSING VOOR VOLGENDE WEEK

Dat is momenteel bij Bora-Hansgrohe wel het geval. Dat heeft niet alleen met de aanwezigheid van Peter Sagan te maken. Zo rekende Bennett op een deelname aan de Ronde van Italië, maar zijn ploeg besloot om in de Giro Pascal Ackermann uit te spelen. Volgende week zou er een definitieve beslissing vallen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

22/09/2019 Trek CX Cup
29/09/2019 WK Yorkshire
05/10/2019 Berencross
06/10/2019 GP Neerpelt
12/10/2019 Ronde van Lombardije

Nieuwste reacties