Chris Froome reageert voor het eerst na doodsmak: "Heb geluk dat ik er nog ben"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 65 reacties
Chris Froome reageert voor het eerst na doodsmak: "Heb geluk dat ik er nog ben"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Chris Froome heeft voor het eerst gereageerd na zijn doodsmak van woensdag, waar hij meerdere breuken aan overhield. De viervoudige Tour-winnaar bedankte iedereen voor de vele berichten van steun.

"Eerst en vooral wil ik iedereen bedanken voor alle berichten na mijn crash", aldus de kopman van Team Ineos. "Dit is natuurlijk een zware periode, maar ik haal veel kracht uit de steun van de afgelopen drie dagen. Dit doet heel veel deugd en dat had ik nooit verwacht."

"Ik wil ook mijn dankbaarheid voor de ploeg betuigen, zeker voor dokter Richard Usher en zijn medische staf. Net als de hulpdiensten en iedereen in het ziekenhuis in Roanne en Saint-Etienne. Ik weet dat ik geluk heb ik dat ik er nog steeds ben en hoeveel ik te danken heb aan de hulpdiensten in de wedstrijd."

"Dit is natuurlijk een zware teleurstelling, maar ik blijf vooruit kijken. Er wacht een lange herstelperiode, maar ik wil opnieuw de oude worden. En natuurlijk wil ik ook mijn vrouw MIchelle en mijn familie bedanken. Ze zijn er atlijd voor mij en hun steun en liefde zal me motiveren om zo snel mogelijk terug te keren", besluit Froome. 

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties