De koers wacht niet, ook niet na overlijden Bjorg Lambrecht: "We kunnen het niet zelf stilleggen, jammer genoeg"

Redactie
| 9 reacties
De koers wacht niet, ook niet na overlijden Bjorg Lambrecht: "We kunnen het niet zelf stilleggen, jammer genoeg"
Foto: © photonews

De BinckBank Tour staat ook tijdens rit 3 opnieuw wat in het teken van Bjorg Lambrecht, al moeten we ook over naar de orde van de dag. Mogen we koers verwachten?

"Veel renners zullen nog met hun gedachten bij Bjorg zitten", is Greg Van Avermaet duidelijk. "We zien dat alles verder gaat, maar een rustpunt is soms eens belangrijk. Het is goed om hem in onze gedachten te hebben."

"Het is en blijft koers, voor ons is het moeilijk om dat te regelen. Het is moeilijk voor ons om de koers stil te leggen, dat is aan de organisatie."

Waaiers?

"Er staat wel wat wind en er is kans op waaiers, maar ik vrees ervoor dat we nog steeds niet vol gaan koersen", aldus Sep Vanmarcke bij Sporza aan de start van rit 3 van Aalter naar Aalter.

"Gisteren had ik er ook veel zin in, maar de ploeg temperde me dat het nog lang was. Dan kan je het ook niet volhouden. Het zijn zo van die stressvolle dagen, waarin je toch gewoon opnieuw naar een sprint zal gaan. Bjorg? Een minuut stilte zal er komen, maar de koers neutraliseren is niet zo simpel, dus ik vrees dat er zal gekoerst worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

15/12/2019 Vlaamse Druivencross
21/12/2019 Waaslandcross
22/12/2019 Citadelcross
26/12/2019 Heusden-Zolder
27/12/2019 Azencross

Nieuwste reacties