Nét niet voor Philipsen in de BinckBank Tour: "Ik panikeer niet"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 6 reacties

Jasper Philipsen wil ook nog op het hoogste schavotje staan in de BinckBank Tour

Nét niet voor Philipsen in de BinckBank Tour: "Ik panikeer niet"
Foto: © photonews

In de tweede massasprint op een rij in de BinckBank Tour moest Jasper Philipsen de duimen leggen voor van in vorm Sam Bennett. Na een vierde en een tweede plek in de rittenkoers wil onze landgenoot het nog beter doen.

Na een vierde plaats in Hulst op maandag reed Jasper Philipsen dinsdag naar de eerste verliezende plaats in Ardooie. Twee keer moest de renner van UAE-Team Emirates toekijken hoe de oppermachtige Sam Bennett mocht juichen.

Maar onze landgenoot geeft nog niet op. "Ik zou zo graag nog eens winnen en het moet toch eens gaan lukken", aldus Philipsen in Het Nieuwsblad. "Ik panikeer niet en ik blijf hard werken, dan zal het wel eens meezitten."

De 'fighting spirit' is dus nog aanwezig, maar dat het niet makkelijk zal worden in deze BinckBank Tour weet hij zelf ook wel. De concurrentie is namelijk niet van de poes. "Op papier zijn Groenewegen en Bennett sneller in de sprint, maar die moet natuurlijk altijd nog gereden worden. Het kleinste foutje zal worden afgestraft", was Philipsen strijdvaardig.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

15/12/2019 Vlaamse Druivencross
21/12/2019 Waaslandcross
22/12/2019 Citadelcross
26/12/2019 Heusden-Zolder
27/12/2019 Azencross

Nieuwste reacties