Moeder Frank Vandenbroucke tevreden over expo en boek over haar zoon: "Het raakt me enorm"

Moeder Frank Vandenbroucke tevreden over expo en boek over haar zoon: "Het raakt me enorm"
Foto: © photonews

In Roeselare is er een nieuwe tentoonstelling open gegaan over Frank Vandenbroucke en dan is er ook nog het pas voorgestelde boek 'VDB Forever'. Dit soort initiatieven toont aan dat velen hem nog altijd in het hart dragen. Het doet zijn moeder plezier.

"Er zijn heel veel mooie beelden", zegt Chantale Van Ruymbeke aan VTM Nieuws na het bezoeken van de expo. "Het raakt me enorm. Iedere dag spreken de mensen nog over hem. Dat doet mij deugd. Ik zie de boeken, de documentaires."

Ze haalt aan dat het ook veel betekent voor zijn dochter Cameron, inmiddels ook wielrenster. "De mensen spreken mij altijd aan over hoe Frank was. Door die mensen kent Cameron hem ook veel beter. Iedere dag denk ik aan Frank, als ik opsta, als ik ga slapen. Het is alsof ze mij pas gisteren zeiden dat hij er niet meer is."

GOEDE HERINNERINGEN ONTHOUDEN

Het leven van Frank was er één van hoge pieken en diepe dalen. "Over de slechte herinneringen spreken we niet meer. De mensen onthouden de goede herinneringen. Ik hoop dat zij altijd zullen zeggen dat hij een fantastische jongen was."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties