Agreen staat stil bij zijn opmars binnen Deceuninck-Quick.Step: "Ineens deelde ik een kamer met Yves Lampaert"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 3 reacties

Kasper Asgreen dankt groeiende status bij The Wolfpack aan zijn regelmaat

Agreen staat stil bij zijn opmars binnen Deceuninck-Quick.Step: "Ineens deelde ik een kamer met Yves Lampaert"
Foto: © photonews

Het leven van Kasper Asgreen is enorm veranderd sinds hij in april vorig jaar de rangen vervoegde bij Deceuninck-Quick.Step. Inmiddels is hij opgeklommen tot vaste waarde bij één van de beste ploegen ter wereld. Nu het seizoen voorbij is, kan de Deen er eens even bij stilstaan.

Asgreen herinnert mij nog goed hoe het was, de introductie binnen de ploeg. "Ze zetten me in dezelfde kamer als Yves Lampaert. Opeens deel je een kamer met Yves Lampaert", stamelt Asgreen bij Cyclingnews, alsof dat iets ongelooflijk is. "De volgende dag won hij Dwars door Vlaanderen. Het was redelijk zotjes."

ZO VEEL MOGELIJK LEREN

Hoe heeft de Scandinaviër het zelf beleeft, al die successen met de ploeg? "Ik waagde de sprong en ging er volop in mee. Ik ging van koers naar koers en probeerde zo veel mogelijk te leren", verklaart Asgreen zijn mindset. "Dat doe ik nog altijd." 

Met onder andere zilver op het EK tijdrijden heeft hij een sterk jaar achter de rug. "Het hoogtepunt? Alles. De ontwikkeling. De ladder opklimmen. Het ging om de regelmaat. Het was niet enkel die tweede plaats in de Ronde van Vlaanderen en dat dat het dan was. Ik ben blijven verbeteren het hele jaar." 

Bwin.be Sports Betting

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

16/11/2019 Tabor
17/11/2019 Flandriencross
23/11/2019 Ambiancecross
24/11/2019 Duinencross
30/11/2019 GP Kortrijk

Nieuwste reacties