Sanne Cant wint voor de eerste keer in haar loopbaan de Kristallen fiets: "Deels al een bekroning voor mijn carrière"

Nils Wens
| 27 reacties
Sanne Cant wint voor de eerste keer in haar loopbaan de Kristallen fiets: "Deels al een bekroning voor mijn carrière"
Foto: © photonews

Het is haar gelukt. Na drie jaar net niet, heeft Sanne Cant dit jaar de Kristallen fiets te pakken. Ze is uiteraard zeer tevreden met haar prijs en ziet het al deels als een bekroning voor haar carrière.

Het wilde de voorbije jaren niet lukken voor Sanne Cant. In 2016 en 2017 was de Kristallen fiets voor Jolien D'hoore en vorig jaar ging Nicky Degrendele met de prijs aan de haal. Dit jaar is het dus eindelijk raak voor Cant. 

Ze is dan ook zeer tevreden. "Ik ben blij met de Kristallen fiets. Er is nog een mooie plaats vrij in de living. Ik zie het al deels als een bekroning voor mijn carrière. Het zit er uiteraard nog niet op, maar je weet nooit wat er allemaal kan gebeuren", aldus Cant bij Het Laatste Nieuws

Teleurgesteld

Ook vorig jaar dacht Cant te winnen, maar toen won Nicky Degrendele. "Ik was daar niet boos over, maar wel teleurgesteld. Ik ben blij dat ik de prijs nu wel te pakken heb." Cant won dit jaar overduidelijk met 684 punten. Sofie De Vuyst en Lotte Kopecky werden gedeeld tweede met 402 punten. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties