Victor Campenaerts kijkt nu al uit naar de Ronde van Italië: "Ik wil de drie tijdritten winnen"

Arjen T'Sjoen
| 5 reacties
Victor Campenaerts kijkt nu al uit naar de Ronde van Italië: "Ik wil de drie tijdritten winnen"
Foto: © photonews

Eind dit jaar loopt het contract van Victor Campenaerts bij Lotto Soudal. De Belgische tijdrijder maakt de overstap naar Team NTT waar hij met veel ambitie aan het nieuwe seizoen begint.

Victor Camepenaerts leek tijdens het WK tijdrijden in Yorkshire op weg om het tweede Olympische ticket binnen te halen, maar door een valpartij greep hij er alsnog naast. Hij krijgt nu nog concurrentie van Wout van Aert, Yves Lampaert, Thomas De Gendt en Laurens De Plus om samen met Remco Evenepoel naar de Olympische Spelen in Tokio te mogen.

De Giro zal een heel belangrijke waardemeter worden. "In de Ronde van Italië staan er drie tijdritten op het programma en eigenlijk zijn ze alle drie op mijn lijf geschreven. Ik hoop dan ook dat ik met een hele goede vorm aan de start sta en ik ze alle drie kan winnen", vertelde Campenaerts bij Sporza. Hij krijgt van Team NTT alle tijd om de Italiaanse rittenkoers voor te bereiden: "Het team geeft me alle vrijheid. Ik hoop dan ook om daar mijn ticket voor de Olympische Spelen af te dwingen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties