Marc Van Ranst reageert duidelijk op verwarde Remco Evenepoel: "Welk deel begrijp je niet?"
Redactie
| 37 reacties

Remco Evenepoel reageerde gisteren dat hij de richtlijnen rond corona niet snapte, Van Ranst reageert

Marc Van Ranst reageert duidelijk op verwarde Remco Evenepoel: "Welk deel begrijp je niet?"
Foto: © photonews

Marc Van Ranst heeft een verwarde Remco Evenepoel van antwoord gediend, en hoe! Zondag lieten we u al weten dat Evenepoel het niet meer goed wist hoe het nu zat rond de regelgeving van het coronavirus, daarom sprak hij Jan Jambon en Marc Van Ranst aan. Die laatste heeft nu gereageerd.

Remco Evenepoel wist niet of hij nu nog op bezoek mocht gaan bij zijn vriendin of niet. Ze wonen op enkele hectometers van elkaar en gaan regelmatig samen sporten. In een tweet zegt hij dat Vlaams Minister-President Jan Jambon en viroloog Marc Van Ranst elkaar tegenspreken:

Vandaag kwam het antwoord van Marc Van Ranst, en die was redelijk fel voor de wielrenner van Deceuninck-Quick-step. "Welk deelje van "blijf in uw kot" is zo moeilijk te begrijpen?", klinkt het fel bij de viroloog. Misschien is hij het wel moe om die talloze vragen te beantwoorden en altijd hetzelfde te moeten antwoorden...

Misschien is nu wel het moment voor Remco Evenepoel om samen te gaan wonen met zijn vriendin aangezien ze van de viroloog niet bij elkaar op bezoek mogen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties