Belgen op achterstand in Rotterdam: "Voor Moreno en mij de omgekeerde wereld"

Redactie
| 0 reacties
Belgen op achterstand in Rotterdam: "Voor Moreno en mij de omgekeerde wereld"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Voor Kenny De Ketele en Moreno De Pauw verloopt het vooralsnog niet super lekker in de Zesdaagse van Rotterdam. Het Belgische duo staat slechts vierde, toch wat verrassend na de goede prestaties van in Gent en Londen enkele weken geleden.

Maar nu loopt het nog niet zoals gewenst bij Kenny De Ketele en Moreno De Pauw. "In Londen, Gent en Amsterdam deelden wij de eerste dagen tikken uit", zegt Kenny De Ketele. "De concurrenten moesten toen aan de bak om de schade te herstellen. In Ahoy is het voor Moreno en mij de omgekeerde wereld."

'Niet ingecalculeerd'

De Ketele en De Pauw staan vierde op twee ronden. "Na twee wedstrijddagen staan we twee ronden achter op de Denen Hansen-Morkov en de Duitsers Kluge-Grasmann. Nee, dat hadden we niet ingecalculeerd", geeft De Ketele toe. "Vandaag pakken we snel een bonusronde en sluipen we iets dichterbij. De strijd is lang nog niet gestreden."

"Al moet ik wel toegeven dat Lasse Norman Hansen en Roger Kluge voor een toegevoegde waarde zorgen. Die kerels kunnen een palmares voorleggen. Voeg eraan toe dat verschillende renners nu over een betere conditie beschikken, dan net voor de jaarwisseling", besluit De Ketele in Het Nieuwsblad.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties