"Hoe ze zijn naam scandeerden: Iljooo! Zelfs ik kreeg daar kippenvel van"

Redactie
| 0 reacties
"Hoe ze zijn naam scandeerden: Iljooo! Zelfs ik kreeg daar kippenvel van"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Door een pinkoperatie is 'Keizer van het Kuipke' Iljo Keisse er volgende week niet bij in zijn Zesdaagse van Gent. En dus zijn alle ogen gericht op het duo Kenny De Ketele en Moreno De Pauw.

Maar ook De Ketele baalt door de afwezigheid van Keisse. "Ik vind het ook jammer dat Iljo er niet is, hoor", bekent De Ketele. "Hij is altijd de publiekslieveling geweest en hij zorgde voor een speciale sfeer. Hoe ze zijn naam scandeerden: Iljooo! Zelfs ik kreeg daar kippenvel van."

De Ketele en De Pauw zullen dus de Belgische hoop zijn in Gent. "We zullen ons best doen om hem zo goed mogelijk te vervangen. Het publiek had Moreno en mij al in de armen gesloten, ook wij werden fel aangemoedigd. Ze moeten nu niet 'Kennyyyyy!' roepen, maar extra steun is uiteraard welkom", aldus De Ketele in Het Nieuwsblad.

Andere Belgen

"Trouwens: het is voor de fans misschien de gelegenheid om ook eens de andere Belgen in de gaten te houden, want er rijdt enorm veel talent mee. We zijn al jaren aan een opmars bezig. Gerben Thijssen, Robbe Ghys, Linsday De Vylder... dat zijn toptalenten. Die werken heel hard, die verdienen ook aandacht", besluit De Ketele.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties