Iljo Keisse blijft hoge ogen gooien op de piste: "Nog niet opgevangen dat de ploeg niet tevreden is over mij"

Iljo Keisse blijft hoge ogen gooien op de piste: "Nog niet opgevangen dat de ploeg niet tevreden is over mij"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Of het nu in Gent is of in Bremen: Iljo Keisse pakt tijdens verschillende Zesdaagses tegenwoordig ferm uit. Ondanks zijn prestaties op de piste en zijn aflopend contract bij Deceuninck-Quick.Step, voelt Keisse zich nog altijd in de eerste plaats wegrenner.

Keisse reageert bij Sporza op zijn eindzege in Bremen. "Het is leuk om het jaar goed in te zetten. Het is een teken dat er deze winter goed gewerkt is en dat we klaar zijn voor het wegseizoen", meent de man die in Duitsland een duo vormde met Lotto-renner Jasper De Buyst.

Ik ben 99 procent wegrenner en 1 procent pistier 

Iljo Keisse

Maar de prioriteit ligt dus op de weg. "Ik doe alles in functie van de weg. Ik vertrek dit weekend naar Argentinië en rijd daarna in Colombia. Ik ben 99 procent wegrenner en 1 procent pistier. Ik doe het graag en ik kan het goed. Het houdt mij een beetje jong."

Eind dit jaar loopt zijn contract bij Deceuninck-Quick.Step af. "Ik denk nog niet aan uitbollen. Ik heb niet het gevoel dat er sleet op zit. Ik heb nog niet opgevangen dat de ploeg niet tevreden is over mij, integendeel. Ik maak me er relatief weinig zorgen over, maar je moet natuurlijk wel op hetzelfde niveau presteren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties