Opnieuw totale overmacht van Telenet Fidea Lions op de weg

Opnieuw totale overmacht van Telenet Fidea Lions op de weg
Foto: © SC

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Telenet Fidea Lions, de wielerploeg van Sven Nys, doet het dit jaar ook uitstekend op de weg. Onlangs domineerden zijn troepen nog de Flèche du Sud en ook in de Sinksenkoers waren ze aan het feest. Ze hadden drie renners op het podium en leverden met Quinten Hermans ook de winnaar.

Er verschenen 109 renners aan de start in de Sinksenkoers en die moesten elk zo'n 151 kilometer afleggen. Dat deden de meesten van hen in iets minder dan drie en een half uur. De verschillen bleven beperkt, maar de koers was toch zwaar genoeg om het te doen uit mekaar spatten.

ENKEL NOELS MENGT ZICH TUSSEN TELENET-GEWELD

Quinten Hermans reed solo naar de overwinning en zette het duo Sven Noels - Nicolas Cleppe. Zo had Telenet Fidea zijn overmacht perfect uitgespeeld. Noels mocht dan wel de tweede plaats pakken, maar voorts had de ploeg van Nys vier renners in de eerste vijf. Corné van Kessel en Thijs Aerts maakten de top vijf immers compleet.

U merkt het al: de veldrijders van Telenet hadden wel zin om zich in deze Sinksenkoers op de weg te tonen. Zo reed Lars Van der Haar bijvoorbeeld nog naar een zesde plaats.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties