Van Aert begint eraan om 15:30, welke favoriet start wanneer?

Arjen T'Sjoen
| 31 reacties
Van Aert begint eraan om 15:30, welke favoriet start wanneer?
Foto: © photonews

Vandaag staat een van de belangrijkste ritten van de Ronde van Frankrijk op het programma. De 27 kilometer lange tijdrit tussen Pau en Pau staat op het menu.

De eerste die van het podium zal rollen is Yoann Offredo. De Fransman van Wanty begint eraan om 14:00. Amper twee minuten later gaat met Jens Debusschere onze eerste landgenoot van start.

Debusschere zal zich mogen haasten als hij niet wil ingehaald worden tijdens zijn tijdrit. De Duitse tempobeul Tony Martin begint namelijk een minuutje na hem aan zijn chrono. Hij wordt meteen gevolgd door de Amerikaan Chad Haga die nog de slottijdrit won in de Ronde van Italië.

Om 14:34 is het dan aan Yves Lampaert. De hardrijder is bezig aan een goede Ronde van Frankrijk in dienst van Viviani en Alaphilippe en mag vandaag zelf proberen om een goede tijd neer te zetten. Hij bewees in de Ronde van Zwitserland met een overwinning al over goede tijdritbenen te beschikken.

Om 15:30 rolt dan met Wout van Aert de topfavoriet voor deze tijdrit van het startpodium. De alleskunner liet gisteren lopen om  er vandaag helemaal klaar voor te zijn. De top 10 begint eraan om 17:01 met de Fransman Thibaut Pinot. Om 17:19 zal Julian Alaphilippe als laatste vertrekken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties