Lotto Soudal trekt met één kopman naar Londen: "De tactiek is simpel"

Lotto Soudal trekt met één kopman naar Londen: "De tactiek is simpel"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De meeste aandacht gaat dit weekend naar de Clásica San Sebastián, maar zondag staat er ook nog een mooie koers op het programma: de London-Surrey Classic. Een iets lastigere wedstrijd dan de voorbije jaren. Toch gaan ze bij Lotto Soudal resoluut voor een massasprint.

"Wij zullen aan de start verschijnen met de beste spurter van het moment", beweert sportdirecteur Bart Leysen. "De tactiek is dan ook simpel. Wij zullen er zeker een massasprint van proberen te maken. De ploeg zal Caleb Ewan zo goed mogelijk ondersteunen en hem in een zo goed mogelijke positie proberen af te zetten aan de finish."

DE BUYST LAATSTE MAN

Daar hebben ze bij Lotto Soudal ook het nodige volk voor. "Jasper De Buyst is mee als laatste man om Ewan af te zetten. Nikolas Maes zal zich tijdens de koers voroal ontfermen over Ewan en hem zo goed mogelijk proberen te positioneren zodat hij elke helling goed kan aanvatten."

Naast de hierboven genoemde renners verschijnen ook Stan Dewulf, Frederik Frison, Gerben Thijssen en Brian Van Goethem aan de start voor Lotto Soudal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties