Guillaume Martin klaar om Wanty-Gobert nog successen te schenken dit najaar: "Aan mij om daar gebruik van te maken"

Guillaume Martin klaar om Wanty-Gobert nog successen te schenken dit najaar: "Aan mij om daar gebruik van te maken"
Foto: © photonews

Na het afwerken van een goede Tour kijkt het Wanty-Gobert van Hilaire Van der Schueren weer vooruit. Het zal volgend jaar moeten afnemen van zijn klimmer Guillaume Martin, maar de Fransman is vastberaden om de ploeg nog heel wat moois te bieden in 2019.

Te beginnen in de Ronde van Burgos, die dinsdag van start gaat. "Sinds de Ronde van Frankrijk heb ik de recuperatie voorrang gegeven. Ik heb de training enkele dagen geleden opnieuw serieus aangevat, met een eerder goed gevoel, dus trek ik met ambitie naar Burgos."

Het is dus absoluut de bedoeling om in die rittenkoers nog eens stevig uit te pakken. "Mijn conditie evolueert in de goede richting sinds de Ronde van Frankrijk, nu is het aan mij om daar gebruik van te maken. Zonder twijfel zal ik tijdens de eerste rit mijn competitieritme terug moeten vinden, maar dankzij een snelle deblokkering van de benen is het mogelijk om het goed te doen op bergachtige profielen."

Ik wil tijdens dit seizoenseinde zo goed mogelijk presteren 

Guillaume Martin hoopt dus om zeker nog een keer te winnen in de kleuren van Wanty-Gobert. "Ik wil tijdens dit seizoenseinde zo goed mogelijk presteren om zo veel mogelijk wedstrijden te winnen, waarom niet deze week."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties