Belg die vroeger noeste arbeid verrichtte voor Quick-Step gelooft in goede uitslag in tweede Tourrit

Belg die vroeger noeste arbeid verrichtte voor Quick-Step gelooft in goede uitslag in tweede Tourrit
Foto: © photonews

Als Belg jarenlang voor Quick-Step rijden en dan de overstap maken naar een buitenlandse formatie: het lijkt ons niet evident. Toch lijkt het een geslaagde gok te zijn van Julien Vermote, want ook bij Dimension Data is hij een gewaardeerde renner. Hij hoopt op een goede uitslag in de tweede Tourrit.

Zes jaar lang was Julien Vermote het werkpaard van Quick-Step. In 2018 tracht hij even hard te werken voor Team Dimension Data. Hij hoopt natuurlijk om in één van de vlakke etappes in de Ronde van Frankrijk Mark Cavendish aan een overwinning te helpen. Wie weet lukt dat al vandaag.

"Het is een goede kans voor ons vandaag. Ik heb goed geslapen. We zagen gisteren al wat goede dingen. We zijn gemotiveerd om er weer voor te gaan. Ik geloof ik een goed resultaat", heeft Vermote er een goed oog in. De Tour is weer onder grote publieke belangstelling vertrokken. Dat is ook onze landgenoot opgevallen.

HECTISCHE FINALE

"Het is ongelooflijk om zoveel mensen aan de kant te zien staan. Aan de andere kant moeten we wel echt gefocust zijn. Het wordt weer een hectische finale. Dat is de Tour. Dat is waarom we hier zijn", besluit Vermote.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties