Bora-Hansgrohe toont ambitie met contractverlengingen, toptrio moet nog jaren samen verder

Bora-Hansgrohe toont ambitie met contractverlengingen, toptrio moet nog jaren samen verder
Foto: © photonews

Pascal Ackermann heeft een reden om te vieren. De volgende twee jaar moet hij zich om zijn eigen toekomst geen zorgen te maken. Hij heeft immers net als zijn landgenoot Emanuel Buchmann tot 2021 bijgetekend bij Bora. Die ploeg laat zien dat het veel meer is dan enkel Peter Sagan.

De ploegleiding is verheugd over de contractverlengingen van Ackermann en Buchmann. Met Maximilian Schachmann, die overkomt van Quick-Step, kan de Duitse ploeg nog een troef uitspelen uit eigen land. Van hen drie verwacht men dan ook heel erg veel.

"We zijn heel tevreden dat we zo snel een akkoord bereikt hebben met Pascal en Emanuel. Met ook nog Maximilian erbij, hebben we drie Duitse toptalenten in onze rangen. Met wie we zullen inzetten op de lange termijn", verklaart teammanager Ralph Denk.

EERSTE GROTE RONDE VOOR ACKERMANN

Wat niet betekent dat ze in 2019 nog wat op hun lauweren mogen rusten. "Pascal gaat de Giro rijden, zijn eerste grote ronde. Emanuel zal focussen op de Ronde van Frankrijk. We zullen ook inspelen op de sterke punten van Maximilian."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties