Remco Evenepoel komt binnenkort op Belgische wegen uit tegen dat andere grote toptalent

Remco Evenepoel komt binnenkort op Belgische wegen uit tegen dat andere grote toptalent
Foto: © photonews

In het buitenland is Remco Evenepoel volop bezig om zijn eerste ervaringen als profrenner op te doen, maar het is toch ook al uitkijken naar zijn eerste koersen in België. Daar zal ook dat andere toptalent te bewonderen zijn dat vorige week doorbrak in de Ronde van de Algarve.

De wielerliefhebbers hebben vorige week kunnen kennismaken met Tadej Pogacar, het nieuwe toptalent aan het wielerfirmament. De Sloveen pakte in de Ronde van de Algarve niet enkel een ritzege, maar kroonde zich ook tot eindwinnaar. En dat terwijl hij pas twintig is.

Binnenkort zal hij zijn wielerkunsten ook in België komen tonen. De youngster van UAE gaat in maart immers meedoen aan Nokere Koerse en de Bredene Koksijde Classic. Dat zijn twee koersen die ook het programma staan voor Remco Evenepoel.

EERST NAAR STRADE BIANCHE

Vooraleer die wedstrijden eraan komen, waagt Pogacar zich overigens wel al aan een heuse klassieker. Binnen twee weken gaat hij immers van start in de Strade Bianche. Omdat dit een koers is van slechts 180 kilometer, denkt zijn ploeg dat het binnen zijn mogelijkheden ligt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties