Ex-renner van Quick.Step zag wel wat mislopen bij Bora: "Heel chaotisch aan de voet van de Muur"

Ex-renner van Quick.Step zag wel wat mislopen bij Bora: "Heel chaotisch aan de voet van de Muur"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het was nog vrolijk handjes schudden aan de start in Ans, maar aan de aankomst in Hoei hadden ze bij Bora-Hansgrohe wel één en ander om over na te denken. In Hoei legde Bora beslag op plek vijf en zeven: had daar niet iemand iets meer voor een ander kunnen doen?

Dat Sagan vroeg moest lossen, tot daaraan toe. Bora had nog altijd Maximilian Schachmann en Patrick Konrad als troeven. Het toonde zich onderweg bijgevolg ook actief. "We hebben de hele dag redelijk agressief gereden", wist Schachmann. We waren altijd aanwezig in de frontlinie, in verschillende groejes."

IN GOEDE POSITIE MUUR VAN HOEI OP

Aan de meet op twee posities eindigen kort achter de top drie stond wellicht niet in het vooraf besproken plan. "Patrick Konrad en ik begonnen in goede positie aan de laatste beklimming van de Muur van Hoei. Maar het ging er heel chaotisch aan toe aan de voet van de Muur."

Zo gingen die goede posities enigszins verloren. Met een vijfde plaats haalde Schachmann er dan nog het maximale uit. "Ik slaagde erin nog een gaatje te vinden en zo dus mijn sprint op gang te brengen in de laatste meters."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties