Verrassende nummer drie van Gold Race: "Gemengde gevoelens"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Verrassende nummer drie van Gold Race: "Gemengde gevoelens"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Enrico Gasparotto en Michael Valgren Andersen duelleerden zondag om de zege in de Amstel Gold Race, maar Sonny Colbrelli won verrassend de sprint om de laatste podiumplek. "Ik twijfelde te lang toen Gasparotto ging", klinkt het.

"Het is mijn eerste podium in een grote klassieker, dus erg ontevreden ben ik daar niet mee", doet Colbrelli zijn verhaal bij Cyclingnews. "Maar ik heb gemengde gevoelens, want ik heb ook niet gewonnen. Dus daar ben ik ook niet zo blij mee."

De Italiaan geeft toe dat hij een fout maakte op de Cauberg. "Ik zag Gasparotto gaan, maar ik dacht dat Etixx of BMC het gat zouden dichten. Ik twijfelde en heb te lang gewacht. Maar veel toprenners zijn achter me geëindigd, dus dit is wel het bewijs dat ik een fantastische koers gereden heb."

Vertrouwen

"Deze prestatie geeft me heel wat vertrouwen voor de klassiekers in de toekomst", zegt de renner van Bardiani CSF. De volgende koersen op het programma van Colbrelli zijn de Ronde van Trentino en de Giro. Daar kan hij mogelijk zijn eerste zege in een grote ronde halen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties