"Toch een traantje weggepinkt na de zege van Tim, want het was een droom voor hem"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 5 reacties
"Toch een traantje weggepinkt na de zege van Tim, want het was een droom voor hem"

Tim Wellens heeft donderdag voor ons land de nul van de teller geveegd in de Giro d'Italia. En daar was vriendin Sophie Daniels ook heel blij mee.

"Ik heb enkel het belangrijkste gezien", zei vriendin Sophie na de impressionante zege. "En dat waren de laatste vijftien kilometer. Ik studeer nog en loop momenteel stage. Daarom was ik wat later thuis. Maar gelukkig heb ik de aanval van Tim wel live gezien. Ik had veel stress, ja. Ik stress altijd als Tim in de aanval is."

Heel blij voor Tim

"Zoals je weet, leef ik hard mee. Ik ben heel blij dat hij die zege gepakt heeft", aldus Sophie, die toch wat emotioneel was na het zegegebaar met een hartje. "Ik heb toch een klein traantje weggepinkt. Eerst en vooral omdat het een droom was voor hem om een rit te winnen in een grote ronde. Vandaag was het eindelijk zo ver", zegt ze in Het Laatste Nieuws.

"En dat hartje.... Tim had het me al een paar keer gezegd dat hij een hartje zou maken de volgende keer dat hij won. Het is iets dat we wel vaker doen als we bij mekaar zijn. Ik had eerlijk gezegd niet gedacht dat hij het zou durven. Maar ik ben blij dat hij het gedaan heeft. Zo weet ik dat Tim aan me denkt als hij wint. Voor mij bestaat er niets mooier", besluit Sophie Daniels.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties