Wat als ...? "Dan bak ik hamburgers én frietjes voor de hele ploeg!"

Wat als ...? "Dan bak ik hamburgers én frietjes voor de hele ploeg!"
Foto: © photonews

Steven Kruijswijk kan zondag zomaar de Giro d'Italia op zijn naam schrijven. En dat heeft hij ook deels te danken aan de broer van Lars Boom. Die is namelijk kok bij Lotto-Jumbo.

"Steven is echt dankbaar en erg goed in het betrekken van het team bij zijn succes. Voordat hij handtekeningen gaat uitdelen, is hij eerst het hele team bij langs geweest", aldus Jesper Boom tegenover HetisKoers.

De broer van Lars Boom is al enkele jaren de vaste kok bij Lotto Jumbo. En dus heeft hij de belangrijke taak om de juiste zaken klaar te maken op de juiste dagen, om zo de juiste energie over te brengen bij Kruijswijk en zijn ploegmaats.

Al zal zaterdagavond de maaltijd toch lichtjes anders zijn als de Nederlander dan nog op 1 staat in het klassement. "Die avond zal ik friet bakken, én hamburgers. Die burgers en de broodjes leg ik dan los op tafel, plus sla, komkommer, augurk, uitjes en kaas. Kunnen ze lekker zelf aan de gang gaan. De mayo, curry en de ketchup komt dan natuurlijk ook op tafel", besluit Boom.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties