Waeytens komt nog eens terug op interesse Trek-Segafredo: "Dat ben ik zeker nog niet vergeten"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Waeytens komt nog eens terug op interesse Trek-Segafredo: "Dat ben ik zeker nog niet vergeten"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Zaterdag staat Zico Waeytens aan de start van de Ronde van Spanje. In april verlengde hij zijn contract bij Giant-Alpecin, maar er was ook interesse van Trek-Segafredo. Daar kwam onze landgenoot nog eens op terug.

Twee weken maakte John Degenkolb bekend dat hij volgend seizoen voor Trek-Segafredo zal fietsen. Toen lekte uit dat ook Zico Waeytens naar de Amerikaanse formatie kon. Maar dan zou de West-Vlaming een helpersrol krijgen en dat zag hij zelf niet zitten.

"We blijven goede vrienden"

"Natuurlijk is het spijtig dat we niet meer samen zullen fietsen", bekent Waeytens bij Wielerkrant.be. "John en ik komen nog altijd heel goed overeen. We horen elkaar heel veel, ook in de Ronde van Burgos. We blijven goede vrienden."

Zico Waeytens en John Degenkolb in de Vuelta van 2015

De sprinter kon dus zijn goede vriend volgen, maar deed dat niet. "Ik kon ook naar Trek-Segafredo, maar ik heb in april bijgetekend. Ik ga mijn Giant-Alpecin meer mijn eigen kans kunnen gaan. Bij Trek zou ik veel meer in dienst moeten rijden."

"Giant-Alpecin heeft mij ook veel vertrouwen gegeven na mijn overstap van Topsport Vlaanderen naar hen. Ze hebben altijd in mij geloofd, dus dat ben ik zeker nog niet vergeten. Maar het is natuurlijk wel jammer dat ik niet meer met John samen zal fietsen", besluit Waeytens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties