Gilbert wil BMC-hoofdstuk in schoonheid afsluiten: "Mijn honger is nog groot"

Redactie
| 0 reacties
Gilbert wil BMC-hoofdstuk in schoonheid afsluiten: "Mijn honger is nog groot"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

In de vijfde rit van de Ronde van Spanje liet Philippe Gilbert zich opmerken met een aanval op twee kilometer van de finish. De BMC-renner werd echter op een kilometer van de streep ingelopen. Even later stak Gianni Meersman de handen in de lucht.

Philippe Gilbert moest zich uiteindelijk tevreden stellen met een 17e plek. Maar volgens de Waal was het zeker niet de laatste keer dat hij zich getoond heeft. "Nu we met Darwin Atapuma de leider hebben, is het wel wat anders koersen, maar er komen nog kansen. Ik bekijk het dag per dag", aldus Gilbert in HNB.

Volgend seizoen rijdt Philippe Gilbert voor Etixx-Quick Step

Volgend seizoen gaat Gilbert bij Etixx-Quick Step aan de slag, maar de renner wil in schoonheid afsluiten bij BMC. "Mijn honger is nog groot. Ik zou graag met een dikke vis afsluiten bij BMC. Ik rijd nog tot de Ronde van Lombardije. Daarna keer ik terug naar mijn roots", klinkt het.

Maar Gilbert kijkt zeker en vast al uit naar zijn nieuwe uitdaging. "Ik ben blij dat ik volgend seizoen bij Etixx-Quick Step rijd. De terugkeer naar een Belgische ploeg brandt me vooruit", besluit de ex-wereldkampioen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties