Patrick Lefevere houdt ook na tweede overwinning van Gianni Meersman voet bij stuk

Redactie
| 0 reacties
Patrick Lefevere houdt ook na tweede overwinning van Gianni Meersman voet bij stuk

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Gianni Meersman mocht woensdag een tweede keer het zegegebaar maken in de Vuelta. Maar ook zijn tweede Spaanse triomf zal de renner zo goed als zeker geen nieuw contract opleveren bij Etixx-Quick Step.

Patrick Lefevere houdt dus voet bij stuk. Er is geen plek meer voor Gianni Meersman in zijn kern. "Voor mij verandert het niks meer. Zelfs al hoop ik dat hij nog een derde etappe wint", bekent Patrick Lefevere in HLN. "Als dat iemand anders vrolijk maakt om hem een nieuw contract aan te bieden, dan is dat goed voor hem."

Stybar was perfect in staat om zelf te winnen - Patrick Lefevere

De teammanager van Etixx-Quick Step vond de overwinning van woensdag vooral eentje van de ploeg. "We hebben Meersman een forum gegeven. Stybar was perfect in staat om zelf te winnen op een aankomst als deze. Ik zeg niet dat Zdenek het gisteren had afgemaakt, maar toch", aldus Lefevere.

"Gianni is de kopman voor de sprints. Dat blijft onze afspraak binnen de ploeg", klinkt het bij de teammanager. Lefevere wilde nog één ding kwijt over de hele heisa rond zijn renner. "Ik hoop dat deze tweede overwinning perspectieven biedt op een betere toekomst voor hem."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties