21-jarig talent van Lefevere droomt van winst in één koers

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 6 reacties
21-jarig talent van Lefevere droomt van winst in één koers

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Met nog drie Ardennenklassiekers te gaan mogen de renners die graag klimmen hun goede vorm etaleren. Bij Quick-Step Floors hoopt de jonge en amper 21-jarige landgenoot Laurens De Plus zich te laten gelden.

Nu de kasseiklassiekers er opzitten, is het aan De Plus en co om goede resultaten te rijden voor Quick-Step Floors. Hij hoopt dan ook minstens even goed te doen als vorig jaar "Ik wil het goede van vorig jaar bevestigen", opent een ambitieuze Laurens De Plus bij Wielerkrant.be.

De grote vis heeft de ploeg van Patrick Lefevere al beet met winst van Philippe Gilbert in de Ronde van Vlaanderen. Maar daar wil De Plus zich niet op focussen. "We willen minstens even goed doen als vorig jaar en kijken volledig naar onszelf. Wanneer ik tevreden zal zijn? Als ik mijn steentje heb kunnen bijdragen."

"Het is tenslotte nog maar mijn tweede jaar bij de profs"

"Ik wil alles stap voor stap doen. Het is tenslotte nog maar mijn tweede jaar bij de profs, dus ik heb niet te veel druk", vervolgt de jonge renner uit Ninove. Maar De Plus droomt wel om ooit te winnen in de Ardennen. "Als ik eentje mag kiezen, dan is het toch wel Luik. Dat is mijn droomkoers."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties