Won jij 'Het geheim van de eenzame fietser'?

Redactie
| 0 reacties
Won jij 'Het geheim van de eenzame fietser'?

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het geheim van de eenzame fietser is het nieuwste boek wat betreft het koersgebeuren. Vanaf 14 april in de rekken, maar via ons kon u een van de vijf exemplaren winnen!

Iedere kampioen heeft zijn eigen stijl. Pellizzari, sportjournalist en wielrenfanaat, ontrafelt de stijl, persoonlijkheid en motivatie van veertien wielrenlegendes. In Het geheim van de eenzame fietser zoekt Pellizzari naar het magische ingrediënt dat het verschil maakt in de overwinningen van deze kampioenen.

Zo is er de coole Fabian Cancellara en de vrijgevige Francesco Moser, de rusteloze en raadselachtige Gianni Bugno, de onstuimige stille kracht van Miguel Indurain en de bravoure van Lance Armstrong. In een narratieve, literaire stijl , vol anekdotes en details, beschrijft Pellizzari waarom en hoe deze mannen kampioenen werden. Zo fascinerend en gepassioneerd is de wielrensport.

En u kon een van de vijf versies van dit boek winnen voor in jouw boekenkast. Alles wat je daarvoor moet doen is antwoorden op onze prijsvraag en weten dat we Fabian Cancellara bedoelden. Deze vijf mensen wisten dat:

Kris Stickens
Filip Scheers
Annemie Cornelis
Peter Meiresonne

Pieter Van Den Heuvel

Win een exemplaar van 'Het geheim van de eenzame fietser'

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties