Wielrennen

Won jij 'Het geheim van de eenzame fietser'?

Won jij 'Het geheim van de eenzame fietser'?

Het geheim van de eenzame fietser is het nieuwste boek wat betreft het koersgebeuren. Vanaf 14 april in de rekken, maar via ons kon u een van de vijf exemplaren winnen!

Iedere kampioen heeft zijn eigen stijl. Pellizzari, sportjournalist en wielrenfanaat, ontrafelt de stijl, persoonlijkheid en motivatie van veertien wielrenlegendes. In Het geheim van de eenzame fietser zoekt Pellizzari naar het magische ingrediënt dat het verschil maakt in de overwinningen van deze kampioenen.

Zo is er de coole Fabian Cancellara en de vrijgevige Francesco Moser, de rusteloze en raadselachtige Gianni Bugno, de onstuimige stille kracht van Miguel Indurain en de bravoure van Lance Armstrong. In een narratieve, literaire stijl , vol anekdotes en details, beschrijft Pellizzari waarom en hoe deze mannen kampioenen werden. Zo fascinerend en gepassioneerd is de wielrensport.

En u kon een van de vijf versies van dit boek winnen voor in jouw boekenkast. Alles wat je daarvoor moet doen is antwoorden op onze prijsvraag en weten dat we Fabian Cancellara bedoelden. Deze vijf mensen wisten dat:

Kris Stickens
Filip Scheers
Annemie Cornelis
Peter Meiresonne

Pieter Van Den Heuvel

Reacties 0 reacties

Win een exemplaar van 'Het geheim van de eenzame fietser'
Voornaam:*
Naam:*
E-mail:*
Geslacht:*
Welke Zwitserse toprenner in het klassieke werk hield er recent mee op? (Tip!)
   

Verdubbel jouw kansen
Word fan!* Bent u reeds fan? Klik dan op het vinkje voor 'Vind ik leuk' (dat een kruisje wordt als je erover gaat) en klik vervolgens opnieuw op de 'Vind ik leuk'-knop.  
Ik ontvang graag dagelijks mail met laatste nieuwsberichten

De deelnemers moeten woonachtig zijn in België.

Gerelateerd nieuws

Er zijn nog geen reacties geplaatst.