Wielrennen

Ex-renster jarenlang gestalkt door grote baas van Etixx

Ex-renster jarenlang gestalkt door grote baas van Etixx

De voormalige baas van het sportvoedingsmerk Etixx moest zich bij de rechtbank verantwoorden voor het stalken van ex-renster Rochelle Gilmore. De 42-jarige Davy D.V. probeerde zich te verdedigen.

"Hij was CEO van Etixx en general manager van Omega Pharma", legt haar advocaat uit in HLN. "Op die manier kruisten hun paden elkaar. Ze bleven aan elkaar plakken en van het één kwam het ander. Voor Rochelle was het haar eerste échte relatie. Die liep uiteindelijk op de klippen omdat ze ontdekte dat hij niet gescheiden was van zijn ­echtgenote. Hij had haar dat voorgelogen."

Maar de advocaat van de 35-jarige Australische ex-renster zegt dat er sprake was van stalking. "Rochelle wilde het opnieuw proberen toen hij haar een echtscheidingsakte bezorgde. Na een stomende nacht op hotel zei hij dat hij zijn echtgenote een tweede kans wilde geven. Omdat Rochelle een relatie wilde waar ­toekomst in zat, nam ze opnieuw afstand."

'Akelige berichtjes'

De voormalige baas van Etixx bleef haar echter nog een jaar lang lastig vallen. "Omdat ze wilde dat hij zou stoppen met berichten sturen, antwoordde ze totaal niet meer. Vervolgens viel hij haar familie en vrienden lastig. Hij stuurde ook akelige berichtjes waarin hij haar aanraadde 'voorzichtig te zijn' en 'hem zeker ook niet op dit nummer te blokkeren", klinkt het.

Reacties 0 reacties

Gerelateerd nieuws

Er zijn nog geen reacties geplaatst.