Niets dan tevreden gezichten bij Quick-Step na nieuwe ritzege en extra dag in het roze

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 2 reacties
Niets dan tevreden gezichten bij Quick-Step na nieuwe ritzege en extra dag in het roze

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Bij Quick-Step Floors kan de Ronde van Italië niet beter verlopen tot dusver. De ploeg pakte al twee ritzeges en heeft met dank aan de Luxemburger Bob Jungels de roze trui in handen.

"De finish was redelijk hectisch, maar ik bleef kalm dankzij het geweldig werk van de jongens", aldus Gaviria. "Davide (Martinelli) reed ons naar een prima positie. Vervolgens was Max (Richeze) geweldig om mij door de laatste meters te loodsen. Ik ben blij met mijn twee zeges en mijn gevoel op het moment."

De Colombiaan droeg zijn zege ook aan anderen op. "Deze zege is niet alleen voor mij, maar ook voor mijn familie en ploeg. Zij hebben me altijd gesteund", is Gaviria dankbaar. En Bob Jungels? Die mag minstens nog een extra dagje in het roze rijden. "Ik ben blij dat ik nog minimaal een dag in het roze mag rijden", klinkt het.

Tot zondag?

Het doel is om tot eind deze week leider te blijven. "Ik wil de trui graag behouden tot en met zondag, wanneer we de Blockhaus beklimmen. De komende ritten zijn echter ook belangrijk. We moeten op onze concurrenten blijven letten. We gaan zien wat er gaat gebeuren, maar ik ben in elk geval erg gemotiveerd”, aldus Jungels

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties