Wielrennen

BMC-kopman twijfelt aan zichzelf: "Misschien niet gemaakt voor Grote Rondes"

BMC-kopman twijfelt aan zichzelf: "Misschien niet gemaakt voor Grote Rondes"

Bij BMC loopt deze Ronde van Italië helemaal niet van een leien dakje. In de eerste week viel Rohan Dennis uit en die andere kopman Tejay Van Garderen laat het (opnieuw) afweten.

"Ik had heel hoge verwachtingen voor de Giro d'Italia, maar dit is niet hoe ik het mij had voorgesteld", doet de renner zijn verhaal bij Velonews. Maar het loopt momenteel erg stroef bij de 28-jarige Amerikaan. "Ik heb geen idee hoe het komt. Het leek wel of ik de dag voor de rit naar de Blockhaus een zonnesteek had."

"Het lijkt erop dat ik sindsdien niet meer in het rood kan gaan. Momenteel heb ik er geen andere verklaring voor", stelt de BMC-renner. "Misschien ben ik ook geen renner voor Grote Rondes, wat niet wil zeggen dat ik geen goede renner ben."

Aanvallen

"Ik ben misschien niet van het niveau van Quintana of Froome, maar ik zou wel op hun niveau moeten kunnen rijden", vervolgt Van Garderen, die het hier niet wil bij laten. "Hopelijk kan ik de volgende dagen mee zijn in de vroege vlucht. En dan kan ik me nog eens laten zien."

Reacties 2 reacties

Tags : Giro

Gerelateerd nieuws