De Plus duidelijk: "Van Dumoulin vind ik dat als roze trui toch een grote fout"

Redactie
| 1 reacties
De Plus duidelijk: "Van Dumoulin vind ik dat als roze trui toch een grote fout"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Nog twee etappes en dan zit de 100e jubileumeditie van de Ronde van Italië er helemaal op. Voor de jonge Laurens De Plus wordt het nog een weekend afzien. Ook hij was verrast door de actie van Movistar en Bahrain Merida.

De etappe van vrijdag bleek - niet alleen voor Tom Dumoulin - een lastige rit. "Die vroege aanval van ­Movistar en Bahrein-Merida", opent De Plus. "Wie had dat zien aankomen? Ik zat achteraan in het ­peloton, te babbelen met Jasper Stuyven."

"Ik had het net over deze column, dat ik niet veel meer te vertellen zou hebben omdat ik helemaal leeg ben", aldus de Oost-Vlaming in HNB. "Maar plots zei ik: 'Allez Jasper, is dat nu mijn gedacht of zijn ze hier wel heel snel naar beneden aan het rijden?”'

Ook Dumoulin

En dat was niet alleen voor De Plus een verrassing. "Al een geluk dat Bob vooraan wel goed mee was. Alweer wat bijgeleerd dus vandaag. Ik was niet alleen natuurlijk. Fraile, Kruijswijk en Dumoulin zaten rond mij. Van Dumoulin vind ik dat als roze trui toch een grote fout. Toen Bob nog in het roze zat reden wij nooit achteraan", besluit De Plus.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties