Opnieuw een Belg zeker van Tour-selectie, Orica-Scott laat Simon Gerrans thuis

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 9 reacties
Opnieuw een Belg zeker van Tour-selectie, Orica-Scott laat Simon Gerrans thuis
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het huiswerk van de Australische formatie Orica-Scott is af voor de Ronde van Frankrijk. Jens Keukeleire is er wél bij, in tegenstelling tot zijn Australische ploegmaat Simon Gerrans.

Simon Yates en Esteban Chaves - die overigens net als Damien Howson zijn debuut maakt in de Tour - zijn de kopmannen bij de Australische ploeg. Zij krijgen 7 renners mee die hun aan een mooi eindklassement moeten helpen. Opvallende afwezige bij Orica-Scott: Simon Gerrans. Hij is er deze keer niet bij.

West-Vlaming Jens Keukeleire maakt wél deel uit van de negenkoppige selectie. Hij maakt zich op voor zijn tweede deelname aan de Tour. "Net als Impey en Albasini kan Keukeleire af en toe zijn kans gaan als er zich één voordoet, maar het belangrijkste blijft het ondersteunen van de twee kopmannen", aldus ploegleider Matthew White.

De selectie van Orica-Scott voor de Tour de France: Michael Albasini, Esteban Chaves, Luke Durbridge, Mathew Hayman, Damien Howson, Daryl Impey, Jens Keukeleire, Roman Kreuziger en Simon Yates

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties